Home » Tring Frekuencat E Reja 2013

Tring Frekuencat E Reja 2013

16,0* east - eutelsat 16a . 11.400 v --- 13.845--- 3/4 --- dvb-s2 / mpeg 4 --- 8psk --- tring digital. rtv 21 sat. tirana tv. telesport. tring history. Njoftim: ndryshon polarizimi i transmetimit satelitor të platformës tring ju bëjmë me dije se prej datës 17 maj ora 00:01 eutelsat do të ketë një ndryshim të. This feature is not available right now. please try again later. published on jul 10, 2012. category . entertainment; license . standard youtube license. 815 të dhënat - të ndara sipas frekuencës - freskimet e fundit: 2015-09-01 06:24 cet.

Perplasja Per Njohjet E Reja Vizion Plus News Lajme Popscreen

640 x 480 jpeg 51kB, Perplasja Per Njohjet E Reja Vizion Plus News Lajme Popscreen

Frekuencat E Tring Digitalb Filmvz Portal Picture

132 x 99 jpeg 9kB, Frekuencat E Tring Digitalb Filmvz Portal Picture

Kujdesi ndaj klientit telefononi ose ërgoni email pë ç problem ose shqetësim tuajin: frekuencat frekuencat transmetimit ë tokësor dhe ë satelitor. Tekste ëngësh pë ëmijë: kukulla ime. ne tropik. macja le te lahet. moj bubrec. sot jemi te vegjel. zilja shkolles. qengji vogel. gabimi mireles. Nuk keni akoma një account? krijoje tani ëtu!. përdorues regjistruar mund ë shfrytëzosh dhe ë personalizosh ë gjitha shërbimet afruara.. Kosova ka 10 logopedë. ërkesat pë ta janë shumë ë ë ëdha, por kosova nuk ofron mundë ë ë formojë kuadro ë reja. ëë thotë ardita devolli. Contains unread posts unread posts hot thread unread posts hot thread unread posts thread closed posted thread.

Tring Frekuencat E Reja 2013 Related Posts